Academy

LESCHLY TENNIS ACADEMY

I januar 2020 lancerede vi Leschly Tennis Academy.


Akademiet vil bidrage til udviklingen af danske tennistalenter både på og uden for banen og ønsker samtidig at skabe et tiltrængt elitemiljø på tværs af alder, køn og klub.

 

Vi har erfaret, at mange spirende talenter søger et professionelt setup i dansk tennis. Denne efterspørgsel forsøger vi at imødekomme med Leschly Tennis Academy.

 

Unikt program

En gruppe af de allerbedste juniorer og prefessionelle træner to gange om ugen på akademiet, som har base i Hørsholm Rungsted Tennisklub. Træningen står den tidligere landsholdsspiller og -træner, Morten Christensen, og den tyske elitetræner, Sönke Capell, for. De suppleres af fysisk træner Mikkel Lynge, der tidligere har samarbejdet med Clara Tauson.

Men det er ikke kun på banen, at Leschly Tennis Academy har ambitioner om at gøre en forskel for spillerne.

 

Vi har fået udviklet en unik talentanalyse, som kan tage spillerne et skridt videre mod ambitionen om at blive professionelle. Analysen vil blandt andet se på talenternes kost, fysik, miljø og mentalitet – derefter kan vi i samarbejde med spiller, klub og forbund tilrettelægge et program for hver enkelt spiller.

 

Danske drømme

Fonden ønsker at løfte tennissporten i Danmark gennem forskellige initiativer og har en stærk tro på, at dansk tennis går en lys fremtid i møde.

 

Med Caroline Wozniackis flotte karriere og Clara Tauson og Holger Runes lovende resultater tør de næste talenter nu drømme om at nå langt som danskere i én af verdens største sportsgrene. Den drøm vil vi gerne gøre til virkelighed.


Leschly Tennis Academy

c/o Hørsholm Rungsted Tennisklub

Stadion Allé 9

2960 Rungsted Kyst

Morten Christensen

Sportschef og tennistræner

Sönke Capell

Tennistræner

Mikkel Lynge

Fysisk træner

Frederik Løchte Nielsen

Spillende træner og mentor