Academy

LESCHLY TENNIS ACADEMY

I januar 2020 lancerede vi Leschly Tennis Academy.


Akademiet vil bidrage til udviklingen af danske tennistalenter både på og uden for banen og ønsker samtidig at skabe et tiltrængt elitemiljø på tværs af alder, køn og klub.

 

Vi har erfaret, at mange spirende talenter søger et professionelt setup i dansk tennis. Denne efterspørgsel forsøger vi at imødekomme med Leschly Tennis Academy.

 

Unikt program

En gruppe af de allerbedste juniorer og flere professionelle træner flere gange ugentligt på akademiet, som har base i Hørsholm Rungsted Tennisklub. Træningen står den tidligere landsholdsspiller og landstræner, Morten Christensen, og den tyske elitetræner, Sönke Capell, for.

Men det er ikke kun på banen, at Leschly Tennis Academy har ambitioner om at gøre en forskel for spillerne.

 

Vi har fået udviklet en unik talentanalyse, som kan tage spillerne et skridt videre mod ambitionen om at blive professionelle. Analysen vil blandt andet se på talenternes kost, fysik, miljø og mentalitet – derefter kan vi i samarbejde med spiller, forældre, klub og forbund tilrettelægge et udviklingsprogram uden for banen for hver enkelt spiller.

 

Danske drømme

Fonden ønsker at løfte tennissporten i Danmark gennem forskellige initiativer – eksempelvis et akademi. Med Caroline Wozniackis flotte karriere og Clara Tauson og Holger Runes lovende resultater tør de næste talenter nu drømme om at nå langt som danskere i én af verdens største sportsgrene. Den drøm vil vi gerne hjælpe med at gøre til virkelighed.

Morten Christensen

Sportschef og træner

Sönke Capell

Træner