Partnere

PARTNERE

Leschly Tennis Foundation støtter dansk tennis. Og vi gør det helst i samarbejde med andre.


Ønsker du eller din virksomhed at være med til at løfte dansk tennis og udbrede kendskabet til sporten landet over, kan fondschef Morten Lyngbæk kontaktes på morten@leschlytennis.dk.


Der er både mulighed for at blive generel støttepartner i fonden eller at blive koblet direkte på specifikke spillere eller projekter.


Herunder ses de partnere, der allerede er på banen med en hjælpende hånd til dansk tennis.

UNIVERSAL TENNIS


Universal Tennis stiller sin innovative platform og det anerkendte rating-system UTR (Universal Tennis Rating) til rådighed for dansk tennis via Leschly Tennis Foundation.


UTR bruges på akademiet til at spotte talent og til at indsamle data. En række danske klubber bruger systemet, og fonden er arrangør af UTR Pro Tennis Tour og UTR Danish Junior Tour i Danmark.

TEAM HØRSHOLM


Team Hørsholm er et eksklusivt netværk af lokale virksomheder, som støtter eliteidræt i Hørsholm. Målet med støtten er, at kommunens lokale eliteudøvere og elitehold skal vinde medaljer ved OL, VM, EM og NM.


Team Hørsholm vil gøre Hørsholm til sportens by, og gennem støtten til eliteidrætten skaber vi store og spændende sportsoplevelser for kommunens borgere og områdets medarbejdere.

LUNDGRENS

 

Advokatpartnerselskabet Lundgrens filosofi er ret enkel: Den, der ved mest om dig og din forretning, er den, der bedst sikrer, at du får den rigtige rådgivning. Derfor er samme rådgiver altid med dig, når du arbejder sammen med Lundgrens.


Succeskriteriet hos Lundgrens er ikke, hvor store de er, men derimod, at de er blandt de bedste inden for deres forretningsområder, og at alle er personligt optaget af din forretning og går på arbejde for at vokse med dens succes.

VITAMIN WELL


Vitamin Well er vitamindrikke uden kulsyre, som indeholder forskellige tilskud af vitaminer samt frugt- og urteekstrakter. Drikken er udelukkende sødet med en lille mængde frugtsukker og indeholder få kalorier sammenlignet med andre læskedrikke og sodavandsprodukter.


Vitamin Well er officiel læskedrik til fondens events og på akademiet.

GRANT THORNTON

 

Hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag.


De hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.


Grant Thornton bistår fonden med årsregnskaber og bogholderi.

JAC COMPANY


Jac Company er den skandinaviske repræsentant for mærkerne FILA, Kirschbaum, K-Swiss, Kamik, Völkl og (RS) Robin Söderling.


Trænerne på Leschly Tennis Academy er iført tøj fra FILA, sko fra K-Swiss, og boldene til træning, events og UTR-turneringer er af mærket RS (Robin Söderling).