Partnere

PARTNERE

Leschly Tennis Foundation støtter dansk tennis. Og vi gør det helst i samarbejde med andre.


Ønsker du eller din virksomhed at være med til at løfte dansk tennis og udbrede kendskabet til sporten landet over, kan fondens programchef, Morten Lyngbæk, kontaktes på telefon +45 20 80 00 79 eller via mail på morten@leschlytennis.dk.


Der er både mulighed for at blive generel støttepartner i fonden eller at blive koblet direkte på specifikke spillere eller projekter.


Herunder ses de partnere, der allerede er på banen med en hjælpende hånd til dansk tennis.

UNIVERSAL TENNIS


Universal Tennis stiller sin innovative platform og det anerkendte rating-system UTR (Universal Tennis Rating) til rådighed for dansk tennis via Leschly Tennis Foundation.


UTR bruges på akademiet til at spotte talent og til at indsamle data. En række danske klubber bruger systemet, og fonden er arrangør af UTR Pro Tennis Tour i Danmark.

BMW JAN NYGAARD A/S


Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW- og MINI-forhandler med fire forretninger i Danmark. De servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere og sætter en ære i at levere oplevelser udover det sædvanlige både indenfor salg og eftermarked.


BMW Jan Nygaard AS stiller biler til rådighed ved fondens forskellige events og partnerture, ligesom vi samarbejder om events i deres Experience Center i Lyngby.

LUNDGRENS

 

Advokatpartnerselskabet Lundgrens filosofi er ret enkel: Den, der ved mest om dig og din forretning, er den, der bedst sikrer, at du får den rigtige rådgivning. Derfor er samme rådgiver altid med dig, når du arbejder sammen med Lundgrens.


Succeskriteriet hos Lundgrens er ikke, hvor store de er, men derimod, at de er blandt de bedste inden for deres forretningsområder, og at alle er personligt optaget af din forretning og går på arbejde for at vokse med dens succes.

VITAMIN WELL


Vitamin Well er vitamindrikke uden kulsyre, som indeholder forskellige tilskud af vitaminer samt frugt- og urteekstrakter. Drikken er udelukkende sødet med en lille mængde frugtsukker og indeholder få kalorier sammenlignet med andre læskedrikke og sodavandsprodukter.


Vitamin Well er officiel læskedrik til fondens events og på akademiet.

GRANT THORNTON

 

Hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag.


De hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.


Grant Thornton bistår fonden med årsregnskaber og bogholderi.

JAC COMPANY


Jac Company er den skandinaviske repræsentant for mærkerne FILA, Kirschbaum, K-Swiss, Kamik, Völkl og (RS) Robin Söderling.


Trænerne på Leschly Tennis Academy er iført tøj fra FILA, og boldene til træning, events og UTR-turneringer er af mærket RS (Robin Söderling).