Partnere

PARTNERE

Leschly Tennis Foundation støtter dansk tennis - blandt andet økonomisk. Og vi gør det gerne i samarbejde med andre.


Ønsker du eller din virksomhed at være med til at løfte dansk tennis og udbrede kendskabet til sporten landet over, kan fondens programchef, Morten Lyngbæk, kontaktes på telefon +45 20 80 00 79 eller via mail på morten@leschlytennis.dk.


Der er både mulighed for at blive generel støttepartner i fonden eller at blive koblet direkte på specifikke spillere eller projekter.


Herunder ses de partnere, der allerede er på banen med en hjælpende hånd til dansk tennis.

UNIVERSAL TENNIS


Universal Tennis stiller sin innovative platform og det anerkendte rating-system UTR (Universal Tennis Rating) til rådighed for dansk tennis via Leschly Tennis Foundation.

LUNDGRENS

 

Advokatpartnerselskabet Lundgrens filosofi er ret enkel: Den, der ved mest om dig og din forretning, er den, der bedst sikrer, at du får den rigtige rådgivning.

 

Derfor er samme rådgiver altid med dig, når du arbejder sammen med Lundgrens.

 

Succeskriteriet hos Lundgrens er ikke, hvor store vi er, men derimod, at vi er blandt de bedste inden for vores forretningsområder, og at alle er personligt optaget af din forretning og går på arbejde for at vokse med dens succes.

GRANT THORNTON

 

Hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. De hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.


JAC COMPANY


Jac Company er den skandinaviske repræsentant for mærkerne FILA, Kirschbaum, K-Swiss, Kamik, (RS) Robin Söderling og AWK-ure.


Målet er at forsyne både spillere, sportsbutikker og tennisklubber med det bedste udstyr inden for tennis.


Trænerne på Leschly Tennis Academy er iført tøj fra FILA, og boldene til træning er af mærket RS (Robin Söderling).