Støtte

STØTTE

Leschly Tennis Foundation ønsker at bringe dansk tennis op på højeste, internationale niveau – blandt andet via økonomisk støtte og et mentorprogram til udvalgte spillere.


Hvert år udvælger vi spillere til at ansøge om at blive en del af fondens støtteprogram for et år ad gangen med mulighed for forlængelse.


Processen består af en skriftlig ansøgning og opfølgende samtale(r). Ansøgningsformular for spillere fremsender fonden på eget initiativ. Ønsker fonden at støtte ansøger, underskrives samarbejdsaftale af begge parter.


Første kriterium for at opnå støtte som spiller er spillerens UTR Score – se mere på www.myutr.com.


Ydermere vil personlige egenskaber som høj integritet, dedikation og sportsmanship indgå i vores udvælgelse.


Vi tilstræber kønsmæssig balance om muligt.

 

Trænere, klubber, unioner, forbund og events samt projekter, der kan øge den almene interesse for tennissporten i Danmark, er også relevante for fonden at støtte.

 

Kontakt fondens programchef Morten Lyngbæk på morten@leschlytennis.dk for at rekvirere ansøgningsformular til projekter.


En ansøgning om støtte skal være motiveret og gøre grundigt rede for, hvordan den ansøgte støtte skal benyttes – herunder et budget.


Modtagere af støtte må forvente løbende at skulle rapportere om støttens brug og deltage i jævnlig evaluering med Leschly Tennis Foundation.

Vi bruger cookies.

OK